Manikűr


Hagyományos manikűr:


Áztatás után a megpuhult körmöt és bőrt veszi kezelésbe a manikűrös. Megfelelő eszközök segítségével tartós hatást érhetünk el anélkül, hogy károsítanánk körmünket és bőrünket.A kissé megvastagodott vagy makacs körömbőr eltávolításához speciális eszközt használ a manikűrös.A körömbőr eltávolítására használjuk még az úgynevezett francia manikűrt, amikor a körömbőrt nem ollóval, hanem bőroldóval távolítjuk el.Ezután jön a bőr- és köröm ápolása. Különféle körömkrémek és körömerősítők segítenek a regenerálódásban. A paraffinos kézápolás különleges kényeztetés a kéznek. Lehetőség van nemkívánatos bőrszíneződések halványítására is (pl. nikotin).


Francia manikűr:


A Francia manikűr egy divatos, klasszikus körömékesítési mód, melyet párizsi designerek fejlesztettek ki.
Lényege hogy egy speciális folyadék segítségével feláztatjuk a letapadt, elhalt bőrt, majd körömkaparóval- újabban csiszológép speciális gyémántfejével - eltávolítjuk azt. Előnye hogy nem okozunk még apró sérülést sem. Ideális minden viselethez, minden alkalomra. Az eredmény: fehér körömvégek, áttetsző rózsaszín vagy bézs alapon.


Japán manikűr:


A japán arisztokrácia korábban titkos eljárása. Természetes anyagokkal segíti a köröm erősödését, egészséges növekedését, s nem mellesleg szép természetes rózsaszínű fényes körömmel ajándékozza meg a vendéget! A méhviasz alapú tápláló paszta hatóanyagai a körömlemezbe épülnek be, a kezeléstől élénkül a köröm színe, a szikrázó fény pedig rendkívül tartós. Hatóanyaga mindenféle vegyi anyagtól mentesek!
Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott (havi 1-2 alkalommal)!SPA manikűr:


A SPA manikűr a kéz és a természetes körmök kiváló készítményeket felvonultató kezelése, mely hosszantartó ápolt, selymes külalakot és érzést biztosít. Pakolások: meleg paraffinos kézápolás, tápláló vitaminos kézkrémek, a köröm kondicionálása és a védelme elsősorban a hideg időszakban fontos.
Hírek, események

Ajándék masszázs minden Pénteken

December 1-től nyiss fel minden nap egy-egy ablakocskát és használd fel az elrejtett szépségelixíreket! A gon­do­san meg­ter­ve­zett,…

Tovább olvasom

3D szempilla

3 Dimenziós műszempilla:A szálas műszempilláknak többféle elnevezése van. Szálankénti műszempillának, tartós szempillának, 3 dimenziós műszempillának…

Tovább olvasom

Hyaluronsavas arckezelés

Tovább olvasom