Szempilla-hosszabbítás

 3 Dimenziós műszempilla:


A szálas műszempilláknak többféle elnevezése van. Szálankénti műszempillának, tartós szempillának, 3 dimenziós műszempillának és 3D műszempillának is nevezik. A műszempillák közül a legtermészetesebb hatású, mivel szálanként illesztjük a saját szempillákhoz. A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempillákhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával. Viselete kényelmes, nem feltűnő mégis látványos. A 3D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. Viselője nyugodtan zuhanyozhat és sportolhat anélkül hogy sérülne a műszempilla. A felhasznált ragasztóanyag nem károsítja a saját szempillákat, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.
A 3D műszempillák különlegesen tartós pillák, élettartamuk 1-2 hónap, utána saját szempilláival annak természetes cserélődési ütemében hullik ki.
Ajánlom mindenkinek aki tartós használatra szeretne hosszabb, dúsabb és ívesebb szempillákat hogy kiemelje tekintetét.

3D műszempilla tartóssága érdekében kérjük ügyeljen az alábbiakra:

- A felrakást követő 2 órán belül ne érje víz
- Ne göndörítse a szempilláit
- Ne menjen szaunázni 48 órán belül
- Ne használjon vízálló szempillaspirált
- Vigyázzon hogy ne érintkezzen zsíros arc és szemránckrémekkel, mert minden olajos készítmény oldja a ragasztást!Tincses műszempilla:


A tincses műszempilla, más néven dúsító pilla tincsei 5-6 szál műszempilla összecsomózásából alakulnak ki. A tincseket kívülről befelé haladva tesszük fel a saját szempillák tövéhez a kívánt hatás eléréséig. Egy szemre kb.15-20 tincset lehet felhelyezni. A felhelyezésük speciális ragasztóval történik, amely bőrbarát és egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán okoz enyhe irritációt.
Négy különböző méretben létezik (S, M, L, XL). Tartóssága általában 1 hét. Ragasztótól függően vízzel, vagy oldószerrel távolítható el.
A tincses műszempilla tövénél található csomók kissé zavaróak és láthatóak, ezért egyes gyártók, mint például a JB COSMETICS kifejlesztette, az un. "KNOTT FREE" azaz csomómentes tincses műszempillákat.
Ezek viselése kényelmesebb, illetve felhelyezésük egyszerűbb és precízebb. Könnyen feltehető és minden kellemetlenség nélkül leszedhető.  Leginkább már csak alkalmakra használják, maximum 1-2 napig hordják. Viselése hosszú távon nem ajánlott, mert a saját szempillák töredezettségét. Viselése hosszú távon nem ajánlott, mert a saját szempillák töredezettségét, megritkulását okozhatják.Soros műszempilla:


A soros műszempillát általában alkalmi, színpadi viseletként, a film és fotóvilág használja. Felhejezésük úgy történik hogy a szem formájára hajlított pillákat a szemzug felől kezdjük el felragasztani, közvetlenül a természetes pillák tövéhez, azokra ráfektetve. Ragasztója megeggyezik a tincses műszempilláknál használtal. Tartóssága maximum 1 hét.
Annak ajánlott, aki egy különleges napon, eseményen hangsúlyozni szeretné nagy szemét és szeretné, hogy mindenki észrevegye hatalmas szempilláit, amit a nap végén egy könnyed mozdulattal eltávolíthat.
Hírek, események

Ajándék masszázs minden Pénteken

December 1-től nyiss fel minden nap egy-egy ablakocskát és használd fel az elrejtett szépségelixíreket! A gon­do­san meg­ter­ve­zett,…

Tovább olvasom

3D szempilla

3 Dimenziós műszempilla:A szálas műszempilláknak többféle elnevezése van. Szálankénti műszempillának, tartós szempillának, 3 dimenziós műszempillának…

Tovább olvasom

Hyaluronsavas arckezelés

Tovább olvasom